Maustaja Oy

Kotisivujen freesaus

Maustajan kotisivut olivat vanhentuneet niin ulkonäöltään, sisällöltään kuin tekniikaltaan. Sivusto haluttiin uudistaa vastaamaan paremmin yrityksen terävöitettyä brändiä, uutta strategiaan ja kasvutavoitteita.

Työ käynnistyi yhteisellä workshopilla, jossa käytiin läpi uskottavuuteen, ajanmukaisuuteen ja laatuun liittyviä toiveita sekä käytännön tarpeita mm. liidien keruun suhteen. Suunnittelun tukena oli myös tuore asiakastyytyväisyystutkimus.

Kaiken kaikkiaan tärkeää oli kertoa entistä vahvemmin Pohjoismaiden suurimmasta elintarvikkeiden sopimusvalmistajasta, jonka toiminnan ytimessä on puhdas ja vastuullisesti tuotettu ruoka. Teimme hyvässä tahdissa tiiviistä yhteistyötä Maustajan väen kanssa kuunnellen herkällä korvalla myös heidän asiakkaitaan.

Tuoreus ja laatu lisäävät liikennettä sivuille

Lopputuloksena Maustajan kotisivuilta huokuu nyt kaikissa käyttöliittymissä tuotemaailman herkullisuus, pohjoisen luonnon raikkaus ja vahva osaaminen. Sisältöä rikastaa mm. ajassa kiinni elävä trendiseinä, ja liidien hankintaa tukevat kätevä pakkausvalitsija-toiminto sekä meran toteuttama, sivuilta ladattava trendikatsaus.

Mieluisinta palautetta suunnittelijoille on tietysti asiakkaan tyytyväisyys, mutta tällä kertaa spontaania palautetta tuli myös Maustajan omilta asiakkailta. Tällaisia kommentteja on aina ilo lukea:

”Kiitos hyvästä trendipaketista! Lisäksi haluan nostaa esille erittäin laadukkaat nettisivunne. Palvelunne ja asiakaslähtöinen, vastuullinen asenne tulevat todella selkeästi ja kauniisti esiin. Onnittelut tekijöille ja muutenkin koko yritykselle!”

10.3.2019

Kiinnostuitko?

Tule ja laita meidät töihin. Uskomme, ettet pety.

Soita Maaritille
050 345 1167
tai
lähetä viesti.

Tästä se lähtee...

Ota yhteyttä Meraan

Soita Maaritille
050 345 1167
tai lähetä viesti: