Siirry pääsisältöön
Takaisin Palvelut

Digi­mainonta

Kaipaatko uutta ilmettä sähköiseen näkymiseesi? Tuottaako bannerimainonta tuloksia? Onko viestisi kiinnostava? Erotutko some-kanavissa? Varmista, että diginäkyvyys vahvistaa brändiäsi.

Digimainonta, bannerit, somenäkyvyys

Brändin mukainen digimainonta

Kaipaatko uutta ilmettä sähköiseen näkymiseesi? Tuottaako bannerimainonta tuloksia? Onko viestisi kiinnostava? Varmista, että diginäkyvyys vahvistaa brändiäsi. Suunnittelemme koukuttavat sisällöt ja luovat toteutukset kaikkiin sähköisiin kanaviin.

Somemarkkinointi tuo parhaimmillaan sijoitetut eurot moninkertaisesti takaisin ja luo samalla sinulle oman tehokkaan mediakanavan. Onnistumiseen tarvitaan suunnitelmallista sitoutumista ja säännöllisesti julkaistavaa sisältöä. Näihin kaikkiin saat apua merasta.

Myös ammattilaisten B2B-hankinnoista 90% alkaa hakukoneiden kautta. Varmista, että yrityksesi tuotteet ja palvelut nousevat hakutuloksissa esiin ja hoida Google-näkyvyys kuntoon. Merasta saat mm. sisältöjen hakukoneoptimointia ja Google Adsit tarkennettuna ja kohdennettuna.

Ole siellä missä asiakkaasikin

Mainostaulut ja sähköiset digitaulut tavoittavat meidät tuttujen reittien varrelta. Varmista, että viestit haluamasi asiat kiinnostavasti ja vahvistat brändisi tunnettuutta kellonaikaan katsomatta.

Katso esimerkkejä digimainonnasta