Siirry pääsisältöön
Takaisin Palvelut

Videot

Varmista tarinasi huomioarvo liikkuvan kuvan avulla! Mera käsikirjoittaa, tuottaa ja viimeistelee tv-spottisi, yritys- ja tuotevideosi.

Yritysvideot, tuotevideot ja tv-mainokset

Vaikuta videolla

Meralla on vuosien kokemus vaativankien videotuotantojen läpiviemisessä. Mielestämme olemme osanneet aina kiteyttää oleellisen – tarinan ytimen – ja esittää sen tehokkaalla, erottuvalla ja viihdyttävällä tavalla videon tarinankerronnan ulottuvuuksia hyödyntäen.

Video vaikuttaa katsojaan syvällisesti audiovisuaalisen kokonaiskokemuksen ansiosta. Liikkuva kuva todellakin herättää kiinnostusta. Video koetaan elämykselliseksi: monet käyttäjät katsovat mieluummin videoita kuin lukevat tekstiä. Videoita jaetaan hanakammin kuin muuta sisältöä ja ne nostavat brändiä korkeammalle hakutuloksissa.

Videoiden käyttökohteet ovat äärettömät. Videon avulla voi kertoa yrityksestä, esitellä uutta tuotetta tai palvelua, näyttää referenssejä tai opettaa käyttämään sovellusta tai laitetta. Video voi näyttää kokemuksia elävästä elämästä, kertoa merkittävän uutisen ja tervehtiä asiakkaita esimerkiksi joulunaikaan.

 

Katso esimerkkejä videoista

Tiivistä, tiivistä, tiivistä!

Hyvä video on tehokas, lyhyt ja ytimekäs. Olipa sisältö informatiivista tai viihdyttävää, kohdeyleisön kiinnostus ei saa herpaantua. Jotta videon hyöty saataisiin maksimoitua, sen yhteyteen tulee ehdottomasti laittaa toimintakehote, jonka avulla katsoja ohjataan lisäpalveluiden äärelle.

Prosessi

Meran videontuotantoprosessi kulkee yleensä ideoinnin, käsikirjoituksen, kuvakäsikirjoituksen, kuvausten, animointien ja äänityön kautta viimeisteltyyn videoon.

Asiakkaana saat esitellä meille toimeksiannon ja vastailla tarkentaviin kysymyksiin, kommentoida (kuva)käsikirjoituksia ja asettelumallien luonnoksia sekä videoiden luonnosversioita. Kun video on hyväksytty, toimitamme viimeistellyn, lopullisen version sovituissa formaateissa.

Tv-spotit

Ilmiöt syntyvät yhä edelleenkin massamedioiden avulla, ja siinä kohtaa televisiomainonnan rooli on vankkumaton. Meralta saat toimivat tv-spotit ja niistä versiot myös suoratoistokanaviin, YouTubeen ja muihin some-kanaviin. Tarvittaessa mukaan lisätään kilpailuja tai muita interaktioita, ja tuloksia voidaan seurata reaaliaikaisesti.

Yritysvideot

Videot ovat monipuolinen ja vaikuttava väline yrityksen ulkoiseen ja sisäiseen viestintään ja markkinointiin. Meralla on kokemusta yritystarinoiden luomisesta ja taito esitellä kokonaisuus kiinnostavasti ja erottuvasti – olipa tyylilaji sitten kepeä tai asiallisempi.

Tuotevideot ja animaatiot

Video sopii mainiosti uuden tuotteen tai palvelun lanseeraukseen ja esittelyyn. Meralla on kokemusta lukuisista, onnistuneista tuotevideoprojekteista.

Animaatiot tai animoidut kaaviot ovat erittäin havainnollisia erilaisten prosessien esittelyssä. Yleensä niissä tarvitaan selkeyttämistä, tiivistämistä ja kiteyttämistä, mikä onkin Meran ominta alaa!