Pizzeria Napoli

"Missä olet Tarja?"

Mera sai yhteydenoton Pizzeria Napolista. Samalla paikallaan jo 40 vuotta toimineen ravintolan maine on maanlaajuinen ja jokapäiväiset jonot tuttu näky. Mieleen nousikin kysymys: mihin he edes tarvitsevat meitä?

Tavatessamme Napolin omistajat Birgitta ja Kalle Räsänen kertoivat haluavansa juhlistaa Napolin 40-vuotista taivalta, kiittää uskollisia asiakkaitaan ja vahvistaa suhdettaan myös nuorempiin pizzasukupolviin. Tehtävänä oli siis leipoa kokoon puhuttelevaa ravintolamarkkinointia monitahoiselle kohderyhmälle.

Meran neukkari täyttyi nostalgiasta: meillä kaikilla oli omat Napoli-tarinamme, ja vieraat toivat pöytään myös muistoja vuosien varrelta. Niistä kiehtovin oli ravintolan kätköistä löytynyt aito 1970-luvun kuvalla ja nimellä varustettu Pizzapassi. Kuka on tuo passikuvan mystinen Tarja-kaunotar? Miksi hän jätti Pizzapassin vajaaksi, vain kahden leiman päähän ilmaisesta pizzasta?

Kadonneen pizzanystävän metsästys – rapean maukasta ravintolamarkkinointia

Syntyi ajatus Pizzapassin ympärille rakennettavasta kampanjasta, jota varten oli tietenkin löydettävä sen haltija. Suunnittelimme ja levitimme etsintäkuulutuksia otsikolla ”Missä olet Tarja?” Aamulehden henkilökohtaista -palstalle, printti-ilmoituksiin ja someen, jossa ihmiset kertoivat pian sadoittain omia Napoli-muistojaan. Pizzapassit välkkyivät videona myös Tapparan kotiotteluissa.

Lopulta hyvinvoiva ja suorastaan säteilevä Tarja löytyi aivan lähikulmilta Pirkkalasta. Hän oli kunniavieraana Napolin 40-synttäriviikolla, jonka erikoisuuksiin kuului mm. vuoden 1978 menu. Myös median väkeä saapui paikalle, joten Napolin ja Tarjan tarinat saivat laajalti ansaittua huomiota ja näkyvyyttä.

Kaiken tämän kukkuraksi Napoli voitti vielä sekä tuoreen ravintolaäänestyksen että ”Paras tamperelainen pizzeria” -äänestyksen. Ei hullumpi startti seuraavalle 40 vuodelle!

Tutustu Napolin ihmeisiin ja muihin meran referensseihin.

Kiinnostuitko?

Tule ja laita meidät töihin. Uskomme, ettet pety.

Soita Maaritille
050 345 1167
tai
lähetä viesti.

Tästä se lähtee...

Ota yhteyttä Meraan

Soita Maaritille
050 345 1167
tai lähetä viesti: