Siirry pääsisältöön
Takaisin Referenssit

Raikkautta tuoreella verkkopalvelulla

Mainostoimisto mera uudisti pohjoismaiden suurimman elintarvikkeiden sopimusvalmistajan verkkosivut niin ulkonäöltään, sisällöltään kuin tekniikaltaan.

Maustajan verkkosivut olivat vanhentuneet niin ulkonäöltään, sisällöltään kuin tekniikaltaan. Kotisivujen uudistaminen tuki yrityksen terävöitettyä brändiä, uutta strategiaa ja kasvutavoitteita.

Pohjoismaiden suurin elintarvikkeiden sopimusvalmistaja

Kotisivujen uudistaminen käynnistyi meran ja maustajalaisten yhteisellä workshopilla. Kävimme kriittisesti, mutta hyvässä hengessä läpi Maustajan uskottavuuteen, ajanmukaisuuteen ja laatuun liittyviä toiveita sekä käytännön tarpeita mm. liidien keruun suhteen. Suunnittelun tukena oli myös tuore asiakastyytyväisyystutkimus, josta poimimme esiin asiakkaille tärkeitä, toimivia tai parantamista kaipaavia avainasioita.

Kaiken kaikkiaan oli tärkeää nostaa entisestään profiilia ja kertoa yhä vahvemmin Pohjoismaiden suurimmasta elintarvikkeiden sopimusvalmistajasta, jonka toiminnan lähtökohtana ja ytimessä on puhdas ja vastuullisesti tuotettu ruoka.

Workshopin jälkeen syöksyimme merassa varsinaiseen konkreettiseen suunnitteluun. Projekti eteni hyvässä tahdissa, teimme tiiviistä yhteistyötä Maustajan väen kanssa ja kuuntelimme herkällä korvalla myös heidän asiakkaitaan.

Kotisivujen uudistaminen, tuoreus ja laatu tuovat liikennettä ja liidejä

Ja valmista tuli! Nyt Maustajan kotisivuilta huokuu nyt kaikissa käyttöliittymissä tuotemaailman herkullisuus, pohjoisen luonnon raikkaus ja vahva osaaminen. Tarjolla on vahva paketti konkreettista ja selkeää tietoa tuotteista ja palveluista. Samalla kerrotaan Maustajan toimintaa ohjaavista periaatteista sekä siitä, kuinka niitä toteutetaan käyntännön työssä. Sivuston sisältöä rikastavat lisäksi mm. ajassa kiinni elävä trendiseinä, liidien hankintaa tukevat kätevä pakkausvalitsija-toiminto sekä meran toteuttama, sivuilta ladattava trendikatsaus.

Mieluisinta palautetta suunnittelijoille on tietysti asiakkaan tyytyväisyys, mutta tällä kertaa sivuston uudistaminen keräsi spontaania palautetta tuli myös Maustajan omilta asiakkailta. Tällaisia kommentteja on aina ilo lukea:

Kiitos hyvästä trendipaketista! Lisäksi haluan nostaa esille erittäin laadukkaat nettisivunne. Palvelunne ja asiakaslähtöinen, vastuullinen asenne tulevat todella selkeästi ja kauniisti esiin. Onnittelut tekijöille ja muutenkin koko yritykselle!”

Tutustu referenssin kuviin

Tutustu referenssin linkkeihin

Referenssiin liittyvät meran palvelut