Siirry pääsisältöön
Takaisin Referenssit

Silmäsairaalan lentävä lähtö

Hyvä yritysilme kestää aikaa ja katseita

ÖGA tuli meran asiakkaaksi kilpailun kautta. Lähtökohtana oli silmäkirurgi ja silmätautien erikoislääkäri Tero Pajarin unelma: pienen ja ihmisläheisen silmäsairaalan perustaminen ja lanseeraus.

Ytimekäs ÖGA

Innostuimme kovasti Pajarin suunnitelmista ja ideoimme kisaan vaihtoehtoisia tapoja esitellä maailmalle uusi yritys palveluineen. Iloksemme asiakas ihastuikin oitis rohkeaan, alan konventioista erottuvaan tyylilajiimme sekä ehdottamaamme ytimekkääseen ÖGA-nimeen. Pienen kirurgisen silmäsairaala ÖGAn lanseeraus maailmalle oli, kuten sanonta kuuluu, tekemistä vaille valmis.

Varsinaisen suunnittelutyön aikataulua ohjasivat uuden Ratinan kauppakeskuksen avajaiset ja etenkin ÖGAN oma avajaispäivä Ratinan Kulmassa 31.5.2018. Urakoimme valmiiksi uuden visuaalisen ilmeen, uudet nettisivut, esitteet, lomakkeet ja käyntikortit. Lisäksi saimme olla mukana myös miettimässä uuden silmäsairaalan sisustusta ja työasuja.

Kun kaikki oli lopulta valmista, saatoimme enää vain jännittää vetoaako uudenlainen mainonta kohderyhmään ja löytävätkö asiakkaat uuteen Ratinan osoitteeseen.

Silminnähtävästi onnistunut lanseeraus

Sujuva yhteistyö palkittiin, kun ÖGA sai lentävän lähdön: varauskirjat täyttyivät ja aikoja myytiin jo kuukauden päähän.

Ehyt ja yhtenäinen brändi-ilme sekä johdonmukainen näkyminen kaikissa kohtaamisissa sykähdyttävät edelleen. On hienoa nähdä, kuinka pieni ja inhimillinen ÖGA pärjää kovassa kilpailussa vallaten askel askeleelta lisää jalansijaa markkinassaan. Kiitos Tero ja koko tiimi! Teette upeaa työtä, ja on etuoikeus olla mukana uranuurtajien matkassa.

Meralaisten raikkaat ja reippaat ideat ovat aivan meidän näköisiämme. He ovat päässeet hyvin sisään silmämaailmaamme ja mahdollistaneet tarjontamme välittymisen upealla tyylillä asiakkaillemme.”

– Tero Pajari, silmäkirurgi ja silmätautien erikoislääkäri

Tutustu referenssin kuviin ja videoihin

Tutustu referenssin linkkeihin