Siirry pääsisältöön

Mikä mera

Oletko kyllästynyt loputtomiin strategiaistuntoihin ja kaipaat mainostoimistoa, joka käärii hihat ja ryhtyy hommiin?

Joskus vähemmän on enemmän

Markkinoinnin operatiivinen kumppani

Mera on suomeksi jotain enemmän. Enemmän kuin mainostoimisto, mera on kaikenlaisen markkinoinnin suunnittelun toimisto. Meran strategian ytimessä on maalaisjärki ja perstuntuma. Mera tekee minkä lupaa ja pitää minkä lupaa.  Oivaltamisen iloa ja tekemisen paloa bannereista printtiin, tikkuaskista taivaskanaviin tai somesta seiniin.

Aina jotain enemmän, ainakin kokemusta, sillä mera on perustettu jo vuonna 2003. Pitkä markkinoinnin kokemus ja sparraava työtapa tuovat uusia näkökulmia ja ideoita kaikkeen tekemiseen, joten täällä ollaan – ota rohkeasti yhteyttä!

Soita 050 355 1115 Meilaa info@mera.fi Pyydä tarjous

Mari Laesterä

#VISULLA SIITÄ SELVIÄÄ

Sanotaan että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Pitää paikkaansa, sillä vaikka data ja analytiikat ohjaavat sisällön tuotantoa, niin vielä tarvitaan oivaltavaa visualisointia ja viimeistelyä viesteihin. Kun oikein säädetty väriskaala, typografia, sanan- ja rivivälit ovat kohdallaan, kokonaisuuden hallittu harmonia ohjaa silmän liikettä. Verkkokalvo heilahtaa, viesti jää mieleen ja jättää muistijäljen, olipa kyseessä sitten mikä tahansa esitys, bannereista banderolliin.

Tämän päivän visualisointiin löytyy instrumentteja valmiina kuin apteekin hyllyltä. Vielä ei olla ihan siinä pisteessä, että koko innostava sisältö syntyisi pelkällä tekoälyn algoritmilla – onneksi. Siihen luotan ja siksi pidän perusasioista visusti huolta.

– Mari Laesterä, luova johtaja, AD